Konstruktie

 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van hoogwaardige constructies voor een breed scala aan toepassingen

 

Neem contact op

Onze passie ligt bij het klein tot middelgroot constructiewerk. Of het nou in staal, RVS of aluminium is, wij zorgen ervoor dat alles naar uw wens is. Verder zijn we ook gespecialiseerd in het knippen en zetten van plaatwerk. Dit ook in staal, RVS en aluminium. We werken ook veel met Cortenstaal, hier maken we bijvoorbeeld bloembakken, sierwerken of borders van.

Staal kunnen wij voorzien van diverse oppervlaktebehandelingen zoals galvaniseren en coaten. Verder beschikken wij over een uitgebreid machinepark. Ook voor verschillende particulieren hebben wij al mooie projecten mogen doen.

Materialen

Werkplaats

Aluminium

Aluminium is een lichte en sterke metaallegering die vaak wordt gebruikt in constructies vanwege haar lage gewicht, goede sterkte en slijtvastheid.

RVS

Een constructie van roestvrij staal is een constructie van een structureel element dat is gemaakt voor zeer uiteenlopende toepassingen.

Machinepark

Het machinepark bij De Graaf Konstructie  bestaat uit de volgende collectie machines.

Staal

Het gebruik van staal biedt vele voordelen, zoals een hoge sterkte, een lange levensduur en een aanpassingsmogelijkheid aan veranderende omstandigheden.

Een enkele stalen balk, een gehele constructie of het aanpassen van een constructie

Wij maken zelf alles in onze werkplaats in Prinsenbeek maar wij geven u service tot aan de deur! Wij werken ook op locatie voor montage, laswerkzaamheden of alleen het leveren van constructies.

Het hele traject (inmeten/produceren/leveren/monteren) doen wij persoonlijk en met alle zorgvuldigheid. Door onze jarenlange ervaring zorgt dit voor zekerheid en rust.

Ons werk

Galerij