Over ons

Wij leveren diverse materialen

De Graaf Konstruktie is in al die jaren uitgegroeid van smederij tot constructie werkplaats. We zijn een kleine zelfstandige onderneming. Een echt familliebedrijf, op dit moment is Peter werkzaam met zijn vrouw Ingrid en zoon Tim. 

De oude spelling is behouden om aan te geven dat we trots zijn op onze generaties binnen het bedrijf. Maar ook omdat die K’s staan voor kwalitieit in het kwadraat.

FLEXIBEL

Heeft u speciale wensen als het gaat om staal- RVS of aluminium producten? Door onze goed uitgeruste werkplaats bent u bij ons ook aan het juiste adres voor specials. Wij gaan voor u aan de slag in onze werkplaats.

DYNAMISCH

Door onze brede vakkennis en jaren lange ervaring kunnen wij alle opdrachten aan. De combinatie van goed opgeleid personeel en het uitgebreid machinepark maakt ons tot een veelzijdig en dynamisch bouwbedrijf.

PERSOONLIJK

Wij zijn een familiebedrijf en begaan met onze medewerkers. Wij streven naar langdurige samenwerkingen met onze klanten, waarbij persoonlijke aandacht een belangrijke pijlers is.

Geschiedenis

Ons verhaal

De Graaf Konstruktie is in al die jaren uitgegroeid van smederij tot constructie werkplaats.

In 1875 begint Jef Schellekens het bedrijf als hoefsmid/dorpssmid. In deze tijd bestaat er ook nog geen lasapparaat en wordt het ijzer aan elkaar gesmeed. 

In 1936 neemt Piet de Graaf, tot dan als knecht werkzaam bij Jef,de zaak over. De werkzaamheden breiden zich uit tot het onderhoud van landbouwwerktuigen. De handmachines worden vervangen door een drijfwerk. 

In 1975 neemt Toon de Graaf, zoon van Piet, het bedrijf over. Daarna breiden de werkzaamheden zich steeds verder uit tot het plaatsen van een staalconstructie. Er komt vraag naar plaatwerk dus wordt een schaar, zetbank en kantbank toegevoegd.

In 1997 neemt Peter de Graaf, zoon van Toon, het bedrijf over en is nog steeds actief voor de bouwbedrijven. De werkzaamheden zijn zeer divers. Alles wat te maken heeft met ijzer, aluminium en rvs wordt door De Graaf Konstruktie uitgevoerd.